Bovenfrees frezen

Hardhout is een massief product wat met een bovenfrees goed te frezen is. Hout is duurzaam en milieu vriendelijk te gebruiken en te bewerken. Met een bovenvrees frezen we alles als het op sponningen of ronde hoeken aan een plank of paal gemaakt moeten worden. Schuren van ronde hoeken of een sponning zetten in een plank hardhout is lastig zonder het gebruik van een bovenfrees. Het beste kun je bovenfrees frezen van hardhout geeft veel stof. Sommige houtsoorten kunnen als je ze gaat frezen irriteren op de luchtwegen. Een stof kap is aan te raden. Een hout frees moet van gehard materiaal worden gemaakt, dit door dat hardhout zo massief en hard is. Anders zou de frees afbreken of snel stomp raken. Hardhout heeft een dicht hechte structuur dus is een bovenfrees frezens noodzakelijk voor een glad en egaal eindresultaat.

Schutting maken

Producten

Bij het plaatsen van een schuttingpaal van hardhout of een steiger moet u ook aan het hardhout een vellingkant of ronde hoek frezen. Het voordeel is dat dan de scherpe hoeken of splinter vorming van de plank er af wordt gehaald, door er met een bovenfrees fezen aan te brengen. U kun ook kan en klare producten in hardhout bij ons kopen die reeds zijn bewerkt met een bovenfrees frezen wij meestal in een vaste machine in het land van herkomst. Als er in Nederland een aparte frees bewerking moet worden gedaan gebeurd dat met de hand.

Openingstijden Hardhout Discount?

Wij bezorgen de volgende dag al indien u voor 12.00 uur besteld heeft. Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Heeft u in de tussentijd nog vragen over u bestelling of eventueel een aanvulling? Mail ons dan op info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 -3033602

BEREKEN JE PROJECT

BEREKEN JE PROJECT

Snelle berekening

PRIJS BEREKENING