Beschoeiingsplanken

Beschoeiingsplanken

LOGO HD GIF.jpg

 

Schutting tussendoek - Geluid en doorkijk werend

Schutting privacy doek

Pricacy doek Geluidswerend
Zwart Anti-doorkijk
   
Dikte: 0.5 mm
Breedte: 1.00 m1
Lengte: Naar keuze
Toepassing: Moderne schutting
Worteldoek tegen doorkijk moderne schutting

Worteldoek

Worteldoek Anti-kruidgroei
Zwart Anti-doorkijk
   
Dikte: 2 mm
Breedte: 2.15 cm
Lengte: Naar keuze
Toepassing: Naar keuze

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe industriële pand is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur, en op werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur. Of buiten bezoektijden komen kijken, maak dan een afspraak.

Klanten met een afspraak (ook op zaterdag) gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, een moderne schutting en poort, overkappingen en stalen deuren.

Maak een bezoekafspraak

Beschoeiingsplanken

Stel zelf uw vlonder samen desktop

 

 

Beschoeiingsplanken

Met de beschoeiingsplanken van Hardhout Discount in de houtsoorten Azobe of Angelim Vermelho hardhout kunt u zelf bepalen hoe hoog uw keerwanden moeten worden. Deze planken leveren wij in zowel 15cm en 20cm breed.

Waar dienen Beschoeiingsplanken voor?

U heeft een sloot of een vijver achter het huis en u wilt de grondkant verstevigen zodat de grond niet wegzakt. U kunt dan met beschoeiingsplanken 2.0cm x 15cm of 20 cm een schot maken die u dan op ruwe palen in 6cm x 6cm of 7cm x 7 cm bevestigd, wij adviseren u wel om de aan de achterkant van het schot worteldoek te bevestigen en dit minimaal een meter langer te laten dan de hoogte van het schot, op deze manier beschermt u de grondkant optimaal. 

Beschoeiing

Wij verkopen alleen de losse materialen voor de beschoeiing, het is bijna onmogelijk om iedere lengte en hoogte op voorraad te zetten aangezien elke sloot en vijver anders is. Wij leveren de planken waarmer u zelf een beschoeiing kunt maken in allerlei hoogtes. Voor alles hebben we een oplossing! Bestel naast de planken voor een walbeschoeiing van bijvoorbeeld een vijver of sloot ook onze hardhouten palen in Azobe of Angelim Vermelho, beide houtsoorten hebben de juiste eigenschappen voor beschoeiing klussen en hierdoor heeft u jaren lang plezier van u beschoeiing, uiteindelijk is het flinke uitgave en daardoor wil u graag zekerheid op de kwaliteit van het hout dat u gaat toepassen. Heeft u advies nodig voor een bepaalde klus? Wij weten waar we over praten dus mail of bel gerust, wij staan u graag te woord.

Dus u kunt bij ons beschoeiingshout bestellen om een beschoeings frame te maken waardoor u deze kant en klaar zelf kunt plaatsen, soms lijkt het moeilijker dan dat het in werkelijkheid is.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de beschoeiing ter plekke te monteren als het een ondiepe sloot of vijverkant betreft. Een beschoeiing kunt u zelf samenstellen tot de gewenste hoogte is bereikt, de hoogte is altijd afhankelijk van de diepte van het water en de hoogte van de kade.

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Wilt u ons bereiken dat kan per email info@hardhoutdiscount.nl of bel met 074-3033602

CALCULATOR - REKENHULP

CALCULATOR - REKENHULP

Snel en gemakkelijk een - vlonder - overkapping - of stalen deur - uitrekenen? Direct een foto van het eindresultaat.

Calculator - rekenhulp