Balken en palen

RUIM OP VOORRAAD -> VANDAAG BESTELD -> MORGEN IN HUIS

WIJ ZIJN ZOWEL HOUTIMPORTEUR ALS PRODUCENT
PALEN VOOR EEN SCHUTTING OF BALKEN VOOR ONDER EEN VLONDER

20% FABRIEKSKORTING

Showroom en houtmagazijn

Binnenhavenstraat 107 - Hengelo (ov)

Wij zijn gevestigd in een oude loods die geheel is opgebouwd en ingericht met historische bouwmaterialen. Ons nieuwe industriële pand is compleet CO2 neutraal gebouwd.

Op zaterdag is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur, en op werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur. Of buiten bezoektijden komen kijken, maak dan een afspraak.

Klanten met een afspraak (ook op zaterdag) gaan altijd voor.

Ons bezoeken geeft inspiratie en gezelligheid. Kom kijken naar: Vlonders, een moderne schutting en poort, overkappingen en stalen deuren.

Maak een bezoekafspraak

Balken en palen

 

 

 

Hardhouten palen kunt u in alle vormen en maten bij hardhout discount verkrijgen. Of u nu op zoek bent naar goedkope palen in afrasteringpalen, weide palen of schuttingpalen. Wij leveren een top kwaliteit in goedkope palen, alle palen hardhout en Douglas leveren wij voor een zeer scherpe prijs.

Meest verkocht

Het meest verkocht zijn de hardhouten palen 6x6, hardhouten palen 7x7, hardhouten palen 8x8, hardhouten palen 9x9, hardhouten palen 10x10, hardhouten palen 15x15 cm, meest voorkomende lengte is 275cm tevens is de 300 cm variant populair. Voor schuttingen waar veel wind staat adviseren we de hardhouten paal 7x7 in de lengte 300 cm te kiezen. Ook als u een geheel dichte schutting maakt, bijvoorbeeld van potdekselplanken, dan is het raadzaam dikke en lange palen te nemen, uw schutting moet immers veel gewicht en wind opvangen. palen overkapping leveren wij in Azobe, Angelim vermelho en Lariks/Douglas.

Hoeveel palen u nodig heeft voor het bouwen van een schutting of een overkapping vindt u op de pagina handleiding schuttingen of overkapping plaatsen. Of op onze calculator. Hardhouten palen zijn bestand tegen grond en vochtige bodems. Bekijk ook piketpalen van 5x5 cm voor lichtgewicht constructies. Zoekt u een paal voor uw schutting? Wij staan u graag te woord, u kunt ons bellen of e-mailen.

Openingstijden Hardhout Discount?

Hardhout Discount is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken op de mail info@hardhoutdiscount.nl of bel met +31 (0)74 - 3033602

CALCULATOR - REKENHULP

CALCULATOR - REKENHULP

Snel en gemakkelijk een - vlonder - overkapping - of stalen deur - uitrekenen? Direct een foto van het eindresultaat.

Calculator - rekenhulp